Parduodu kelis brokuotus airsoft ginklus pigu!

Kita... - Vilnius

Kategorija Kita...
Miestas Vilnius
Daikto būklė Puiki
Domina Mainai ir pinigai
Aprašymas

Parduodu šiuos brokuotus airsoft ginklus. Visi jie yra NAUJI (arba minimaliai naudoti), su dėžutėmis, prie dujinių yra instrukcijos su schemomis (atėjo brokuoti arba greit sugedo, kai kurie krapštyti, bet nepataisyti). Taisymui neturiu įgudžių bei laiko, taigi parduodu, galėsit mėginti taisytis arba naudoti kaip modelius - žiūrėti foto. 1. Štai toks: http://airsoftas.lt/ ..._%28S MG%29/G-11 Tiktais pradinis greitis didesnis, apie 110 m/s, be to, komplekte yra duslintuvas (jo kaina, kiek mačiau, ~50 Lt).

Norėčiau mainais

1. 160 Lt. 2. Metalinis COLT M1911 modas, šaudo gerai, vienašūvis (spyruoklinis). Problema - negalima į dėtuvę įdėti daug šovinių, nes per daug įtraukia ir stringa. Jei dedant kelis šovinius, šaudo gerai. Kaina - 70 Lt. 3. Dujinis USP su metalinėmis dalimis, gamintas berods Taivane. Tai šaudo, tai nešaudo, nežinau, kas yra. Įsigijus šaudė puikiai, gal kas užstrigo. Gali būti, kad užtektų išardyti ir perrinkti. Pusiau automatinis. 90 Lt.

Parduočiau už

20.24 EUR (69,99 LTL)

Vartotojai kurie patalpinę daiktą į norų krepšį

Vartotojas Dalius Vartotojas kolekcininkas Vartotojas orentas Vartotojas uglychild Vartotojas dozzyh Vartotojas Airijus Vartotojas vaidasxxx Vartotojas balutoks Vartotojas Pavelas Vartotojas Arturas

Visi 10 žmonės

Panašūs daiktai