dragolish

Sveiki gyvi. Esu paprastas žmogus, su manim galima tartis ir derėtis. Kaune būnu kartą per savaitę, tad dėl susitikimų gali tekti ilgiau paderinti. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Noriu išsivalyti spintą nuo nenešiojamų drabužių, kurie vargšai guli ten be žmogaus malonės. Kadangi spintoj sausakimša, būt šaunu keliatą mano daiktų keisti į jūsų vieną. Daiktus mainau, jei noriu ką nors pirkti iš jūsų, tai iškarto rašau laiškelį, to paties tikiuosi ir iš jūsų :) Kainos ne galutinės, daugumai darau nuolaidas. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Labiausiai bijau nuvilti mainytojas, todėl kaip įmanydama nuoširdžiai stengiuosi kuo išsamiau nufotografuoti daiktą. Niekad nepavyks perteikti tikroviškumo, bet į tai pastangas dedu. Nepeikit, jei kas nors ne taip, nepamirškit dar ir to, kad kiekvienas monitorius yra nureguliuotas rodyti kitokį spalvų intensyvumą ir skirtingą kokybę. Dėl kai kurių priežasčių pradedu manyti, kad nemainysiu su tomis merginomis, kurios nerašo daikto vertės. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- IEŠKAU Burdos žurnalų, tarybinių silkinių, gyvsidabrinio termometro, smėlio laikrodžio matuojančio valandą, skrynučių ir didelių senoviškų skrynių. Reikia juodų kelnių. Smulkmenas galiu mainyti į saldumynus. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jei nieko pas mane šį kartą neišsirinkote, užsukite veliau, vis ką nors naujo įsidedu :).------------------------------------------------------------------------------------------------------ Labai ATSIPRAŠAU jei neatrašau, drąsiai galit rašyti dar kartelį.

Mano gimtadienis
1988-05-20
Paskutinį kartą lankėsi
Kovo 16d. Ketvirtadienis
Gyvena
Kaunas
Užsiregistravo
2010 rugpjūčio 26d.
Mainai
Atliko: 123, Aktyvių: 0
Registracijos IP
0.0.0.0
Paskutinio prisijungimo IP
84.55.47.71

Draugai

Vartotojas Papuoškimia kasdienybę

Visi 1 draugai

Atsiliepimai apie vartotoją

     
Vartotojas joolita Parašė joolita 2013-08-10 21:35:31 Nuostabi, sazininga mainytoja, likau labai patenkinta mainais, daiktas atitiko aprasyma, tvarkingas. Aciu sekmes :)
     
Vartotojas Lexia Parašė Lexia 2013-08-07 13:49:23 Labai šauni mainytoja! Lengva bendrauti, susitarti, o dar ir dovanėlių atsiuntė! tikrai rekomenduoju! :))
     
Vartotojas nikita Parašė nikita 2013-08-06 13:27:19 esu patenkinta mainais, rekomenduoju gera mainytoja :)
     
Vartotojas Veronica Parašė Veronica 2013-04-29 20:44:14 Ačiū už puikius mainus :)
     
Vartotojas Sigita Parašė Sigita 2013-04-05 22:00:20 Viskas puiku:) Rekomeduoju!

Visi 5 atsiliepimai