mainyk.apgavikai

Siuskita duomenis tu zmoniu,kurie kazkokiu atveju Jus apgavo.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Siulau nurodyti:------------------------------------------------------------------------------------- Vartotojo nika (mainyk.lt)------------------------------------------------------------------------- Varda pavarde,adresa (jei tai zinoma)------------------------------------------------------- Nuotraukas, ir kita vertinga informacija,kuri galetu padeti nenukenteti kitiems saziningiems mainyk.lt vartotojams.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jusu atsiusta informacija nedelsiant bus paviesinta mainyk.lt, kad isvengti ir isnaikinti nesaziningus vartotojus.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Linkime sekmingu mainu.---------------------------------------------------------------------- Mes uz sazininguma !!!

Mano gimtadienis
2001-01-01
Paskutinį kartą lankėsi
Rugpjūčio 19d. Sekmadienis
Gyvena
Vilnius
Užsiregistravo
2011 rugpjūčio 22d.
Mainai
Atliko: 0, Aktyvių: 0
Registracijos IP
84.32.44.68
Paskutinio prisijungimo IP
5.20.128.68

Atsiliepimai apie vartotoją

     
Vartotojas Nermazzz Parašė Nermazzz 2012-02-21 12:01:16 susitiksim teisme!!!ka dar apsmeize sita anketa rasykit man i pm.
     
Vartotojas Nermazzz Parašė Nermazzz 2012-02-18 17:05:47 man jau gana situ nesamoniu!kazkokia maliafka nori plauku suktuvo kurio verte 40lt mainyt uz kazkokius pirstu skirtukus kuriue maximoj kainuoja 5lt apsmeizia!patalpino i kazkokia debiliska buktai mainyk apgavikai nu as nesicackinsiu!bus parasyta moderatoriam ir kreipsiuosi i policija!va tadda paziuresiu kaip jus cia vaikai sokinesit!iki pasimatymo menturoj!!!!!!!!!!!!
     
Vartotojas Milda Parašė Milda 2012-02-02 13:40:45 Ale rimtai tegul paraso tas ka apgavau.. Nes matos kad sapnuoji zmogau.. O del vieno lopo tai jis mane apgavo slamsta pakiso o db pisa prota kad as suvariau ta daikta o nors pace pirma diena kai pasimem rasem kad neveike nei tas nei tas.. Reik moderatorem parasyt del tokiu kurie zik ziuri kaip apsmeist nors pats nieko blogo nepadarei..
     
Vartotojas Milda Parašė Milda 2012-02-02 13:19:36 Atsipeikek ir pasiziurek ar nesapnuoji. Krc taves net akyse nemaciau o ka kitiem rasau tai mano reikalas tad valink. Pasiziurek kas per kaimo jurgis esi
     
Vartotojas andzej Parašė andzej 2012-01-16 09:57:53 Tiesiog su sautuvais miela komanda \"mainyk apgavikai\" kovoja. Zmogus mane apgavo,nusiunciau jiems viska ko prase,duomenis,nuotraukas pasto cekio ir pan, bet iki siol niekas nei paviesinta,nei apskritai kazkas daroma su siuo sukcium. Na tai manau nera prasmes gaisti laika su tokiai \"kovotojais\" kurie net nesugeba jam kazkoki atsiliepima ispejamaji parasyti. MIELIEJI,JEI JAU APSIEMETE KOVOTI SU SUKCIAIS,TAI PRASAU TAI IR DARYTI.........

Visi 5 atsiliepimai