lauritaaaaa

Kai as isitraukiu i norus reikia, kad noriu mainytis, kartais perku jei labai reikalingas daiktas. Jei nesudominau mainais, tai sakykit savo daikto kaina. Daugeliu daiktu kaina pardavimo, mainu atveju 10-20lt. gali buti priemoka. Daiktu atgal nepriimu, isanksto issiklausinekit! :) ........................................................................................................................................................................................................................................... Ot susiduriau su naremis: (Monika) jau net isvykti, niekur nebegalima kai tariesi del mainu, net juokas ima, ir dar paraso, kad jei dar vis noriu galim keistis, kurgi galima noreti po tokiu komentaru-atsiliepimu. Vaiku darzelis., kita (Dzhara) raso atsiait daiktai blogi, laikrodis neveikiantis, as gi nezinojau, kada nustos veikti elementas ir tik narei pasakius , kad laikrodis neveikia, pervedziau pinigelius, kad laikrodziu meistras pakeistu. Bet deje to nepamini, nors zadejo pakeisti atsiliepima.

Mano gimtadienis
1986-07-01
Paskutinį kartą lankėsi
Balandžio 20d. Ketvirtadienis
Gyvena
Klaipėda
Užsiregistravo
2010 rugpjūčio 26d.
Mainai
Atliko: 12, Aktyvių: 1
Registracijos IP
0.0.0.0
Paskutinio prisijungimo IP
81.7.87.132

Atsiliepimai apie vartotoją

     
Vartotojas Marukas Parašė Marukas 2013-04-26 08:39:36 Mainai vyko puikiai, greitai ir patikimai ;)
     
Vartotojas Rija Parašė Rija 2012-08-23 07:55:28 Skirtingos vertes
     
Vartotojas Monika Parašė Monika 2012-06-04 22:46:26 Neatsako i zinutes o raso atsiliepimus kad mainai neiseina,keisti zmones daiktu pilna prisimeta o nesimaino mat laiko neturi galejom tikrai susitarti del pora min susitikimo gi siuliau kad atvaziuosiu kur reikia nepykit bet tap negalima,galejot bent mano anketos negadinti rasant netaisingus atsilieoimus jaj persigalvosit parasykit atleksiu
     
Vartotojas Dzhara Parašė Dzhara 2012-02-15 11:33:12 Ir dar mainiau maudymuką ir NIKE kosmetinę į didelį vaikišką kokybišką garažą su maišinom, tai tik į šiukšlinę abu dėt, nes atgal daiktų nepriemą, o čia dėt vėl mainytis gėda būtų. Pirmą kart šitaip apsimoviau... o nuotraukose daiktai labai gražiai nufotografuoti buvo, kaip nauji.... Nemėgstu rašyt neigiamų atsiliepimų, bet šitaip tai jau negalima! Nerekomenduoju!
     
Vartotojas Dzhara Parašė Dzhara 2012-02-15 11:30:24 AtsiliepimasJuodai nusivyliau! DYSEL laikrodis kurį išmainiau į brangų sidabro papuošalų komplektą pasirodė tesą kažkokia laikrodžio imitacija, pypsiukai kurie turėtų reguliuoti rodykles tėra prilydytos neveikiančios imitacijos, pats laikrodis neveikiantis. Juodas žmonių durninimas.

Visi 5 atsiliepimai